در این پژوهش استخراج کیتین از پوسته میگو طی فرایندهای املاح زدایی و پروتئین زدایی از نظر زمان اقامت، غلظت مواد فراوری کننده یعنی هیدروکلریک اسید و سدیم هیدروکسید و دمای واکنش، بهینه سازی شد. در برخی از روشهای موجود مرحله پروتئین زدایی مقدم بر املاح زدایی است، ولی آزمایشهای انجام شده بیانگر این واقعیت است که فرایند املاح زدایی باید مقدم بر پروتئین زدایی باشد. مطابق آزمایشهای انجام شده، دما و زمان بهینه در فرایند املاح زدایی به ترتیب °C 55 و 8 ساعت تعیین شد و دما و زمان اقامت بهینه در فرایند پروتئین زدایی به ترتیب °C 65 و 12 ساعت به دست آمد. در فرایند املاحزدایی، هیدروکلریک اسید با غلظت 3 نرمال به جای اسید 4 نرمال قابل استفاده است که موجب 25% صرفه جویی در میزان هیدروکلریک اسید می شود. برای فرایند پروتئین زدایی، سدیم هیدروکسید با غلظت 3 نرمال به عنوان مقدار بهینه تعیین شد. در این شرایط، راندمان استخراج کیتین به حدود 82 درصد رسید.