• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = پیش تغلیظ
تعداد مقالات: 3
استخراج و پیش تغلیظ مقدارهای در حد آثار کادمیم در نمونه‌های آبی زیست محیطی، زیستی ، غذایی و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال

دوره 39، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 145-158

حسین شیخ لوئی؛ میلاد لامع؛ علی باغبان

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.02 M

میکرواستخراج مایع – مایع پخشی برای پیش تغلیظ داروی فنتانیل از ماتریکس آبی و اندازه گیری آن با استفاده از اسپکتروسکوپی مرئی – فرابنفش

دوره 38، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 171-180

مهدی فرج زاده؛ کوروش ادیب؛ مهدی رحیمی نصرآبادی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 751.25 K

پیش تغلیظ و اندازه‏ گیری مقدارهای بسیار کم جیوه در نمونه ‏های حقیقی

دوره 36، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 45-53

محمد حجتی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 525.46 K

نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 40 (1400)
دوره 39 (1399)
دوره 38 (1398)
دوره 37 (1397)
دوره 36 (1396)
دوره 35 (1395)
دوره 34 (1394)
دوره 33 (1393)
دوره 32 (1392)
دوره 31 (1391)
دوره 30 (1390)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • ۴۸۱ پژوهشگر ایرانی در زمره دانشمندان یک‌درصد برتر جهان قرار گرفتند. 1401-09-07

                        Image result for cope

"این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات، تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید".

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©