[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره پژوهشکده::
حوزه های تخصصی فعالیت ::
گروه های پژوهشی::
مراکز خدمات تخصصی::
نشریات علمی ـ پژوهشی ::
اخبار::
::
معرفی محصولات و خدمات ویژه
 
 
  
 
 

 
 
..
کانال پروهشکده

..
جذب کارآموز

   AWT IMAGE

..
متقاضیان همکاری

AWT IMAGE

..
پایگاه های مرتبط

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: تولید و فروش انواع ضد کف (آنتی فوم) ::
 | تاریخ ارسال: 1397/11/8 | 
تولید و فروش ضد کف و کف زدا 
آنتی فوم و دیفومر
 
 
گروه مهندسی فرآیند با تکیه بر دانش روز و تجهیزات پیشرفته، انواع ضد کف های غیرسیلیکونی- غیرقطبی، غیرسیلیکونی - ترکیبی و سیلیکونی - غیر سیلیکونی را تولید و به بازار عرضه می نماید همچنین امکان تولید سفارشی ضد کف با توجه به نمونه کف زا و تعیین مقدار مصرف آن در فرآیندهای شیمیایی براساس روش های پیشرفته علمی در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی  ایران مهیا می باشد.
           
 شماره تماس و واتساپ جهت سفارش و اطلاعات بیشتر:   ۰۹۱۲۷۲۰۳۴۶۶      آقای مهندس رضاخانی 
                                                                                                                                             
  ۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰داخلی ۱۱۱۰)

انواع محصولات آنتی فوم و دیفومر پژوهشکده :

  
                               کاربرد                                          نوع                                    کد محصول
General, Aqueous                                    غیر سیلیکونی IRDCI-AF۱۰
General, Aqueous                            غیرسیلیکونی(هیبریدی) IRDCI-AF۱۱
General, Aqueous                             سیلیکونی(هیبریدی) IRDCI-AF۱۲
General, Non-Aqueous                                        سیلیکونی IRDCI-AF۱۳
General, Aqueous                                    غیر سیلیکونی IRDCI-AF۱۴
General                                     غیر سیلیکونی IRDCI-AF۱۵
General                                     غیرسیلیکونی IRDCI-AF۱۶
General, Aqueous                                     غیر سیلیکونی IRDCI-AF۱۷
General, Aqueous                                       سیلیکونی IRDCI-AF۱۸
General                                         غیریونی IRDCI-AF۱۹
General,                                        سیلیکونی IRDCI-AF۲۰
General,                                        سیلیکونی IRDCI-AF۲۲
General,                                      غیر سیلیکونی IRDCI-AF۲۸
General,                                        سیلیکونی IRDCI-AF۳۲

          

 




 





 


 


     

برای دانلود کاتالوگ فنی و مهندسی اینجا کلیک نمائید. 
ضد کف پودری
آنتی فوم های سیلیکونی خواص ویژه ای نسبت به دیگر آنتی فوم ها دارند و به صورت مایع و پودری موجود می باشند. آنتی فوم های پودری مزایایی چون قابلیت استفاده در دماهای بالا و خیلی پایین را نیز دارا می باشند. کاربرد آنتی فوم پودری شامل: صنایع شوینده ها، پوشش، سیمان و بتن و دیگر کاربردهای ساختمانی، تصفیه پساب و فاضلاب و صنایع شیمیایی و کشاورزی (در فرمولاسیون کودها، آفت کش ها و علف کش ها)، تولید مواد شیمیایی، نساجی، کاغذسازی و پودر دکلره می باشد. آنتی فوم پودری سیلیکونی PA۱۳ تولید شده در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی با قدرت بالا و اثر بخشی مطلوب در دوز مصرفی پایین، مانع تشکیل کف شده و یا کف از پیش تشکیل شده را به سرعت از بین می برد.
          

ضد کف پودری
 
  شماره تماس و واتساپ جهت سفارش و اطلاعات بیشتر:   ۰۹۱۲۷۲۰۳۴۶۶      آقای مهندس رضاخانی 

 
عملکرد ضد کف مناسب برای جوهر  
وجودکف یک چالش دائمی در فرمولاسیون جوهر است. از فرایند تولید جوهر تا زمان مصرف آن، کف به عنوان یک عامل مزاحم شناخته می‌شود. بنابراین استفاده از ضد کف (آنتی فوم) در این سیستم ها امری اجتناب ناپذیر است. البته عملکرد ضد کف نیز به شدت تحت تأثیر ترکیبات شیمیایی جوهر، نحوه تهیه و مصرف آن می‌باشد. به همین دلیل نمی‌توان از یک ضد کف مشخص برای تمام فرمولاسیون‌های جوهر استفاده کرد. با درک رابطه بین نوع ضد کف و سازگاری آن با فرمولاسیون جوهر، می‌توان ضد کف مناسب را انتخاب نمود.
با توجه به تجربیات کسب شده، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران می‌تواند با انجام آزمایش­های مربوطه توسط متخصصین، انواع ضد کف‌ها بر پایه آبی و غیر آبی مناسب انواع جوهر را به مشتریان ارائه نماید.
همانطور که در شکل شماره ۱ مشاهده می‌شود، یک آنتی فوم که به درستی انتخاب شده است نه تنها تولید کف را در طول فرایند به حداقل می‌رساند، بلکه هیچ اثر مضری بر عملکرد فیلم جوهر نخواهد داشت. ادامه مطلب ...
 
شکل ۱
 
تولید و تست ضد کف برای سموم   
یکی از مشکلات موجود در هنگام تولید و یا استفاده از سموم دفع آفات تولید کف‌های نامطلوب می‌باشد. در فرایند امولسیون سازی این سموم، مقدار بسیار زیادی کف تولید شده و تخلیه محصول از مخزن را دشوار می‌سازد و یا در هنگام استفاده، کشاورزان را با مشکل موجه می‌‌کند. ساده‌ترین و موثرترین راه برای برطرف کردن این مشکل استفاده از ضد کف (آنتی فوم)هاست. آنی فوم AF ۱۲ تولید شده در این پژوهشکده یک آنتی فوم هیبریدی با کارایی مطلوب می‌‌باشد. این آنتی فوم در دوز مصرفی کم با خاصیت عدم کدر کنندگی، از تشکیل کف در سموم جلوگیری می‌کند. تصویر زیر اثر بخشی آنتی فوم AF۱۲ بر روی سم را به خوبی نشان می‌دهد (همچنین تست اثر بخشی این ضد کف بر روی سم در فیلم ذیل نشان داده شده است. 
 
 
 
تولید ضد کف برای مواد شوینده
مواد شوینده کاربردهای بسیاری از جمله شستشو در ماشین‌های لباسشویی، ظرفشویی و ... دارد. محصولات شوینده حاوی سورفکتانت‌های آنیونی و غیریونی و کاتیونی و کامفوتریک هستند که این سورفکتانت‌ها در حین فرایند شستشو هنگام هم خوردن در محیط آبی، کف فراوانی تولید می‌کنند. اما تولید کف اضافی در حین شستشو هنگام هم خوردن در محیط آبی، کف فراوانی تولید می‌کنند. اما تولید کف اضافی در حین شستشو (مخصوصاً در ماشین‌های لباسشویی و قالی شویی، فرش شویی و غیره) منجر به اثرات منفی روی کیفیت شستشو می‌‌شود. به همین جهت افزودن آنتی فوم به فرمولاسیون مواد شوینده برای کاهش و یا جلوگیری از تولید کف اضافی امری رایج است. آنتی فوم فرموله شده در گروه مهندسی فرایند پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی اثر بخشی خوبی در مواد شوینده دارد. یکی از ویژگی‌های بارز این آنتی فوم علاوه بر قدرت بالا، عدم کدر کنندگی محصول می باشد. شکل زیر کارایی آنتی فوم تولید شده در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی را برای نوعی شوینده بر پایه تگزاپون نشان می دهد. حجم اولیه نمونه (قبل از شروع هم زدن) حدود ۶۰ میلی لیتر است. 

 


 

            شماره تماس و واتساپ جهت سفارش و اطلاعات بیشتر:   ۰۹۱۲۷۲۰۳۴۶۶      آقای مهندس رضاخانی 

 

تولید ضد کف مناسب برای روان کننده های بتن 
استفاده از ترکیبات لیگنو سولفونات یک راه حل مقرون به صرفه برای بهبود اثربخشی محتوای آب در مخلوط بتن، روان کنندگی بتن، کاهش نفوذپذیری سیمان و بتن ریزی در هوای گرم است. یکی از مشکلات استفاده از این ماده تولید کف در فرایندهای مربوطه است. شکل زیر کارایی آنتی فوم تولید شده در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی را برای ترکیبات لیگنوسولفونات نشان می دهد. حجم اولیه نمونه (قبل از شروع بهم زدن) حدود ۶۰ میلی لیتر است. 

 

 

تولید و تست ضد کف برای شیرین بیان 
پودر شیرین بیان در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، شوینده‌ها، فوم حفاری، فوم آتشنشانی، فوم بتن، نساجی، جواهرسازی، دباغی چرم، ساخت واکس کفش، روکش مبل و غیره کاربرد دارد. یکی از مشکلات استفاده از این ماده در برخی از صنایع تولید کف نامطلوب در فرایندهای مربوطه است. شکل زیر کارایی آنتی فوم تولید شده در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی را برای شیرین بیان نشان می‌دهد. حجم اولیه نمونه (قبل از شروع بهم زدن) حدود ۶۰ میلی لیتر است. 

 

 

تولید و تست ضد کف مناسب برای چسب 
یکی از مشکلات فرآیند تولید چسب های پایه آبی که با پلی وینیل الکل و مشتقات آن ساخته می شوند، تولید کف است. برای پیشگیری و کنترل کف در این فرآیند، از آنتی فوم غیر سیلیکونی IRDCI-AF۱۱ (سنتز شده در پژوهشکده) می توان استفاده کرد. شکل زیر کارایی مناسب این آنتی فوم را در شرایط همزدن مخلوط در ۲۰۰۰۰ دور بر دقیقه و دمای ۶۵ درجه سانتیگراد نشان می دهد. حجم نمونه اولیه (قبل از شروع به هم زدن) ۵۰ میلی لیتر بوده است. 

 


تست ضد کف  (آنتی فوم) آب بویلر / ضد کف (آنتی فوم) آب دریا 
یکی از مشکلات رایج که در دستگاه های شیرین سازی آب به روش های حرارتی (MED, MSF) و دیگ های بخار اتفاق می افتد پدیده Carryover به دلیل Foaming می باشد. این رخداد می تواند باعث کاهش کیفیت بخار شده و همچنین صدمات جدی به سیستم وارد کند. از جمله عواملی که موجب تشکیل کف در این فرایندها می شوند، قلیایی بودن زیاد، TDS بیش از اندازه و مواد شیمیایی افزوده شده به آب بویلر می باشد. یکی از راه های موثر برای کنترل کف، افزودن آنتی فوم به آب فرایند می باشد. فیلم زیر تست اثربخشی آنتی فوم بر روی سیستم های تولید بخار را در پژوهشکده صنایع شیمیایی نشان می دهد. همانطور که دیده می شود با افزودن آنتی فوم، کف به سرعت از بین می رود که نشان  دهنده عملکرد موثر آنتی فوم تست شده می باشد. 

 

 
            شماره تماس و واتساپ جهت سفارش و اطلاعات بیشتر:   ۰۹۱۲۷۲۰۳۴۶۶      آقای مهندس رضاخانی 
                                                                                                                                             
  ۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰داخلی ۱۱۱۰)


آنتی فوم روغن های روانکاری / آنتی فوم روغن های صنعتی / آنتی فوم روغن های کارکرده 
پدیده کف یک مشکل رایج در ترکیبات روغن روانکاری و صنعتی است. کف کردن د ر روغن به طو ر عمده به علت تجمع حباب های کوچک هوا در نزدیک سطح روان کننده اتفاق می افتد. هنگامی که روان کننده در سیستم گردش می کند و به مخزن بر می گردد هوای قابل ملاحظه ای وارد آن می شود و اگر سیال نتواند این هوا را آزاد کند، حباب های هوا تجمع یافته و کف تشکیل می شود. کف کردن یک پدیده نامطلوب در موتورها، سیستم های هیدرولیک، توربین ها و سیستم های خنک کننده می باشد. دلایل بسیاری برای کف کردن روغن وجود دارد. یک دلیل بسیار رایج آلودگی است. معمولاً آلودگی ها شامل نفوذ آب، ذرات جامد، گریس یا آلودگی روغن با دیگر سیالات می باشد. علاوه بر آن کف کردن در اثر تلاطم زیاد، ورود / نشت هوا و کاویتاسیون نیز ایجاد می شود. به منظور جلوگیری از ایجاد کف در روان کننده ها، از آنتی فوم استفاده می شود. آنتی فوم فرموله شده در گروه مهندسی فرآیند پژوهشکده صنایع شیمیایی به خوبی جلوی تشکیل کف را گرفته و عملکرد روغن را بهبو د می بخشد. همچنین این آنتی فوم را پس از انجام آزمایش های لازم، می توان در روغن های صنعتی کارکرده به منظور بهبود عملکرد مورد استفاده قرار داد. 

 

فناوری های جدید ساخت و راه اندازی دستگاه ارزیابی عملکرد ضد کف نفت خام برای اولین بار در ایران
در صنایع مختلف تولید کف مشکلات زیادی را ایجاد می کند و باعث بالا بردن هزینه های عملیاتی و کاهش کارایی تجهیزات فرآیندی می شود. لذا کنترل و انجام اقدامات لازم برای حذف این پدیده از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از صنایعی که تولید کف در آن ایجاد مشکل می کند، صنایع نفت می باشد. در میادین بهره برداری به خصوص در تفکیک گرهای نفت خام  به جهت جداسازی ناگهانی گاز از نفت و آب میزان کف قابل توجهی ایجاد می شود. یکی از روش‌‌های متداول کنترل کف استفاده از ضد کف مناسب می باشد. استفاده از دستگاه مخصوص ارزیابی ضد کف نفت خام برای انتخاب مناسب ضد کف و همچنین تعیین میزان تزریق آن در فرآیندهای مذکور بسیار ضروری می باشد. پیش از این به دلیل عدم وجود این دستگاه در کشور، ارزیابی کیفی  مواد ضد کف نفت خام تنها با تست عملیاتی و با صرف مقادیر بالای ضد کف های انتخابی امکان پذیر بوده است. گروه پژوهشی مهندسی فرآیند پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی با اتکا به دانش فنی حاصل از انجام پروژه های نفتی و تجربیات خود در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات فرآیندی، برای اولین بار در کشور، دستگاه ارزیابی عملکرد ضد کف نفت خام را ساخته و راه اندازی نموده است. این دستگاه می تواند فرآیندهای مربوطه را در فشار و دمای عملیاتی مختلف شبیه سازی نماید. نتایج حاصل از آزمون های انجام شده نشان از کارایی مناسب این دستگاه دارد. با ساخت و راه اندازی این دستگاه قابلیت انجام آزمون های کارایی ضد کف نفت خام و سایر فرآیندهای جداسازی مشابه در کشور مهیا شده است.
 
کاربرد ضد کف در صنایع بالادستی نفت 
ضدکف مخصوص حفاری: در حفاری چاه‌های نفتی به دو دلیل عمده مجبور به استفاده از گل حفاری هستیم. دلیل اول برای جابه جایی خرده حفاری و افزایش بازده مته است. دلیل دوم اختلاف فشار زیاد بین انتهای چاه با سطح چاه در حفاری چاه‌های نفتی می‌باشد. این اختلاف سبب فوران سیالات داخل سازند به سطح خواهد شد و جهت جلوگیری از فوران این چاه‌‌ها، نیاز به حضور گل حفاری درون چاه است. سنگین بودن گل حفاری اجازه برگشت سیالات به سطح را نمی‌دهد اما اگر در آن کف تشکیل شود سبک شده و خاصیت خود را از دست خواهد داد. لذا استفاده از ضد کف مخصوص گل حفاری باعث جلوگیری از فوران چاه و در پی آن وقوع خسارت های مالی و جانی خواهد شد.ضدکف سیمان: عملیات سیمان کاری لوله های جداری چاه نفت، امری بسیار مهم در صنعت نفت می باشد که می‌بایست با بالاترین کیفیت انجام شود. یکی از عوامل کاهش کیفیت و مقاومت سیمان تشکیل حباب‌های گاز (کف) در توده آن است. بنابر این علاوه بر حضور ضدکف مخصوص حفاری در گل، این ماده در سیمان حفاری نیز به کار می‌رود. از انواع ضد کف‌های موجود، ضد کف سیلیکونی بیشتر در این صنعت تایید شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته از ضد کف‌های الکلی نیز در سیمانکاری لوله‌های جداری استفاده می‌شود.
ضد کف تاسیسات و کارخانجات بهره برداری: نفت خروجی از چاه محتوی گاز و آب همراه است. هنگام جداسازی نفت از گاز در تفکیک گرهای کارخانه‌های بهره برداری، سطح مشترک گاز و نفت مستعد تشکیل کف می‌باشد. تشکیل کف باعث کاهش راندمان جداسازی از یک سو و افزایش مایعات همراه گاز تفکیک شده از سوی دیگر می‌‌شود. بنابر این استفاده از ضد کف مناسب ضروری می‌‌باشد. در حال حاضر از ضدکف‌های عمدتا سیلیکونی در کارخانه‌های بهره برداری استفاده می‌شود.
 
چرا آنتی فوم
ایجاد کف یکی از عواملی است که بازدهی تولید در صنایع مختلف فرایندی را به شدت کاهش می‌دهد. تولید کف مشکلات بسیار زیادی را ایجاد می‌کند و اثرات نامطلوبی را بر صنعت مربوطه تحمیل می‌نماید بنابراین استفاده از ضد کف ضروری به نظر می‌رسد. به طور معمول کف در فرایندهای فراوری مواد غذایی، تولید مواد شیمیایی، تخمیر، نساجی، تولید چسب، چاپ جوهر، رنگ، پوشش و رزین در اختلاط، فیلتراسیون، رقیق سازی، پر کردن ظروف محصول، تقطیر و رفلاکس اتفاق می‌افتد. پدیده کف در صنایع مختلف باعث کاهش بازده تجهیزات و تحمیل هزینه‌‌های گزاف می‌شود، لذا کنترل و اقدامات لازم برای حذف این پدیده از اهمیت بالایی برخودار است.
 
            شماره تماس و واتساپ جهت سفارش و اطلاعات بیشتر:   ۰۹۱۲۷۲۰۳۴۶۶      آقای مهندس رضاخانی 
                                                                                                                                             
  ۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰داخلی ۱۱۱۰)


ضد کف و کف زدا 
ضد کف‌ها (آنتی فوم) و کف زداها (دیفومر) موادی شیمیایی هستند که باعث  کنترل و جلوگیری از کف‌‌زایی محلول و کاهش حجم کف ایجاد شده میشوند و اثرات نامطلوب ناشی از  کف را از بین می‌برند.  کف‌ها  به خصوص در فرآیندهای صنعتی، مشکلات جدی را ایجاد می کنند از جمله ایجاد نقص در پوشش‌های سطح، جلوگیری از پر شدن کامل ظروف و نیز امکان سرریز شدن آن ها. برای ممانعت از چنین مشکلاتی انتخاب ضد کف مناسب اهمیت بسزایی دارد. برای انتخاب بهترین ضد کف، باید هر کدام از آن ها به صورت جداگانه توسط تست‌های آزمایشگاهی ارزیابی شوند. بنابراین بهتر است برای هر فرآیند چندین ضد کف برای تعیین نوع، دوز مورد نیاز و هزینه آن جهت اطمینان از نتایج مطلوب و دارای صرفه اقتصادی مورد آزمون قرار گیرد. تجهیزات مورد نیاز انجام این تست ها در پژوهشکده موجود می باشد.
تولید کف یکی از معضلات و مشکلات در فرایندهای صنایع شیمیایی می‌باشد، روش‌های گوناگونی برای مقابله با پدیده کف وجود دارد. این روش‌ها می‌تواند فیزیکی و شیمیایی باشد. افزودن مواد شیمیایی مخصوص برای مقابله با کف از روش‌های متداول و مرسوم می‌باشد. مواد شیمیایی کنترل کننده کف به دو دسته تقسیم می‌شوند. 
- مواد آنتی فوم (Antifoam): این مواد به مخلوط واکنش افزوده می‌شوند تا از یک تولید کف در حین فرایند شیمیایی جلوگیری نمایند. 
- مواد سرکوب کننده کف (Defoamer): در فرایندهایی که امکان اضافه کردن ضدکف وجود ندارد و در حین فرایند کف تولید می‌گردد، از مواد سرکوب کننده یا مهارکننده کف استفاده می‌شود تا کف تولید شده، از بین رود. 

  

خصوصیات عمومی ضد کف خوب:
  برای اثربخشی یک آنتی فوم موارد زیر مورد نیاز است: 
۱) در فرایند کف‌سازی نامحلول باشد. 
۲) کشش سطحی کمتری از محیط کف داشته باشد. 
۳) به سرعت در سیستم کف پراکنده شود. 
در کنار این الزامات اساسی فیزیکی، الزامات صنعتی دیگری نیز باید برآورده شود، مانند: 
۱) هزینه مناسب یا نسبت قیمت به عملکرد،
۲) راندمان بالا در دوز پایین، 
۳) سهولت در به کارگیری و استفاده (در امولسیون مبتنی بر آب یا به صورت پودر)، 
۴) عدد حساسیت به شرایط فرایند (PH، دما، سختی آب)، 
۵) نداشتن اثرات منفی بر کیفیت محصول (عدم ته‌نشینی، عدم واکنش و عدم ایجاد نقص روی محصول نهایی)، 
(۶) نداشتن اثرات منفی زیست محیطی 

 

انواع ضد کف:
 ۱. ضد کف های پایه سیلیکونی

  فرایند های تولید مواد دارویی و غذایی
  صنایع پتروشیمی
  سموم و مواد شیمیایی دفع آفات کشاورزی
  مواد شوینده و پاک کننده
  صنعت نساجی و چرم
  صنایع تولید رنگ و مواد پوشش دهنده
  تولید کاغذ
  واحدهای تصفیه پساب
۲. ضد کف های پایه آبی
آنتی فوم‌های پایه آبی از انواع مختلفی از مواد که در یک پایه آبی به راحتی حل می‌شوند، ساخته می شوند. ساختار آن ها به طور معمول متشکل از زنجیره‌‌های بلند الکل های چرب ، صابون های اسید چرب یا استر ها می باشد.
۳. ضد کف های پایه غیر آبی
از آنتی فوم های غیر آبی می توان در سیستم های غیر آب مانند حلال های آلی و روغن های معدنی استفاده کرد. هیدروکربن های نامحلول، پلی دی متیل سیلوکسان ها، الکل ها، استئارت ها و گلایکول ها از جمله آنتی فوم های غیر آبی می باشند.
آنتی فوم های سیلیکونی در بسیاری از صنایع نظیر تولید رزین های امولوسیونی، پالایش نفت، حفاری و دیگر فرآیندهای شیمیایی نظیر صنعت نساجی قابل استفاده هستند. از جمله مزایای ضد کف های سیلیکونی می توان به عدم ایجاد خوردگی در تجهیزات مورد استفاده، عدم فراریت و بازدهی بالای آن برای از بین بردن کف اشاره کرد.
 
 
            شماره تماس و واتساپ جهت سفارش و اطلاعات بیشتر:   ۰۹۱۲۷۲۰۳۴۶۶      آقای مهندس رضاخانی 
                                                                                                                                             
  ۰۲۶۳۴۷۶۴۰۵۰داخلی ۱۱۱۰)
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: مواد شوینده | ضدکف | صنایع نفت و گاز | تولید ضد کف | خرید و فروش آنتی فوم | دیفومر | رنگ و رزین | ضد کف | کف | آنتی فوم | صنایع غذایی | صنایع شوینده | شوینده | ضد کف سیلیکونی | قیمت ضد کف |
دفعات مشاهده: 35402 بار   |   دفعات چاپ: 592 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران Iranian Institute of Research & Development in Chemical Industries
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645