در مرحله اول این پژوهش، پوسته شلتوک برنج (Rice Husk) به عنوان یک ماده ارزان قیمت و طبیعی تحت واکنش بنزیله شدن قرار گرفت و برای اطمینان از انجام واکنش، از نمونه بنزیله شده طیف فروسرخ تبدیل فوریه (FT-IR)) گرفته شد. پیکهای ظاهر شده در این طیف نشان داد که گروههای بنزیل به طور موفقیت آمیزی با گروه های هیدروکسیل پوسته شلتوک برنج واکنش داده است. بررسی ویژگیهای گرمایی نمونه بنزیله شده با استفاده از آزمون وزن سنجی گرمایی (TGA) نشان داد که پوسته شلتوک برنج بنزیله شده دارای پایداری گرمایی بیشتری نسبت به پوسته شلتوک برنج می باشد. در مرحله بعد، پوسته شلتوک برنج بنزیله شده با درصدهای گوناگون پلی استایرن و پلی کاپرولاکتون در حلال کلروفرم مخلوط شد وپس از حل شدن کامل در اثر تبخیر حلال از آنها فیلم تهیه شد. و ویژگی های مکانیکی نمونه های تهیه شده با آزمون کشش بررسی شد. با استفاده از مقایسه مقاومت کششی، درصد کشش و مدول الاستیسیته یانگ نمونه ها، اثرهای افزایش پوسته شلتوک برنج بنزیله شده به کامپوزیتهای پلی استایرن/پلی کاپرولاکتون بررسی شد. با توجه به نتیجه های به دست آمده، افزودن پوسته شلتوک برنج بنزیله شده از 10 تا 40 درصد وزنی به کامپوزیتها منجر به بهتر شدن ویژگی مکانیکی شد.
محمدی روشنده, جمشید, پوراسماعیل سلاکجانی, پیمان, & اخلاصی کزج, کامل. (1393). بنزیله کردن پوسته شلتوک برنج و بررسی ویژگی های مکانیکی کامپوزیت های به دست آمده از آن با پلی استایرن و پلی کاپرولاکتون. نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران, 33(3), 31-39.
MLA
جمشید محمدی روشنده; پیمان پوراسماعیل سلاکجانی; کامل اخلاصی کزج. "بنزیله کردن پوسته شلتوک برنج و بررسی ویژگی های مکانیکی کامپوزیت های به دست آمده از آن با پلی استایرن و پلی کاپرولاکتون". نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران, 33, 3, 1393, 31-39.
HARVARD
محمدی روشنده, جمشید, پوراسماعیل سلاکجانی, پیمان, اخلاصی کزج, کامل. (1393). 'بنزیله کردن پوسته شلتوک برنج و بررسی ویژگی های مکانیکی کامپوزیت های به دست آمده از آن با پلی استایرن و پلی کاپرولاکتون', نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران, 33(3), pp. 31-39.
VANCOUVER
محمدی روشنده, جمشید, پوراسماعیل سلاکجانی, پیمان, اخلاصی کزج, کامل. بنزیله کردن پوسته شلتوک برنج و بررسی ویژگی های مکانیکی کامپوزیت های به دست آمده از آن با پلی استایرن و پلی کاپرولاکتون. نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران, 1393; 33(3): 31-39.