با وجود چندین سیستم بودارکننده گاز طبیعی مصرفی، مانند سیستم کنارگذر و سیستم تزریقی، به دلایلی از جمله مشکلات و محدودیت های سیستم های موجود، معرفی سیستم بودار کننده جدید با محدودیت های کمتر ضروری به نظر می رسد. در حال حاضر، در سیستم توزیع گاز در سطح کشور تنها از دو سیستم فوق برای بودار کردن گاز استفاده می شود. از آنجا که سیستم تزریقی از هزینه بالای تعمیر و نگهداری برخوردار است و همچنین سیستم کنارگذر نیز محدود به ظرفیت های پایین است، معرفی یک سیستم جدید برای بودار کردن گاز طبیعی مصرفی بسیار ضروری است. در این مقاله به معرفی یک سیستم جدید بودار کننده گاز پرداخته شده است. سیستم مورد نظر با ترکیب یک اجکتور با سیستم کنارگذر بوجود آمده است. در این مقاله، مدلسازی سیستم ترکیبی مورد مطالعه انجام گرفته و تاثیر پارامترهای مهم مانند فشار گاز زیرکش شده (فشار گاز در بالادست)، دبی جرمی ماده بودارکننده، دمای گاز زیرکش شده (دما در بالادست)، قطر نازل و تعداد نازل نیز بر روی میزان گاز زیرکش شده جهت ورود به مخزن مرکاپتان و جذب مقدار مورد نیاز از ماده بودارکننده متناسب با شرایط، انجام گرفته است. نتایج نشان می دهد که قطر نازل و تعداد نازل تاثیری بر روی نرخ جرمی جریان گاز مورد نیاز برای سیستم بودارکننده ندارد. اما نرخ جرمی جریان گاز مورد نیاز برای سیستم بودارکننده متاثر از فشار گاز و دمای گاز در بالادست سیستم بودارکننده است.
گودرزی, کورش. (1401). روش جدید تزریق ماده بودار کننده در ایستگاه تقلیل فشار گاز بر پایه روش کنارگذر با استفاده از اجکتور. نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران, (), -.
MLA
کورش گودرزی. "روش جدید تزریق ماده بودار کننده در ایستگاه تقلیل فشار گاز بر پایه روش کنارگذر با استفاده از اجکتور". نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران, , , 1401, -.
HARVARD
گودرزی, کورش. (1401). 'روش جدید تزریق ماده بودار کننده در ایستگاه تقلیل فشار گاز بر پایه روش کنارگذر با استفاده از اجکتور', نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران, (), pp. -.
VANCOUVER
گودرزی, کورش. روش جدید تزریق ماده بودار کننده در ایستگاه تقلیل فشار گاز بر پایه روش کنارگذر با استفاده از اجکتور. نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران, 1401; (): -.