[1] Cengel A. Y., Boles M.A., “Thermodynamics an Engineering Approach”, 5th ed., p.442, McGraw-Hill College, Boston, (2006).
[2] پهلوانزاده، ح.؛ قائم مقامی، ف.، تعیین اثر تعداد سینیهای توزیع کننده ماده خشک شونده بر میزان بهینهسازی مصرف انرژی درخشک کن های بسترسیال، نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران، (4) 28، ص.81 (1388).
[3] Midilli A., Kucuk H., Energy and Exergy Analyses of Solar Drying Process of Pistachio, Energy, , p.539 (2003).
[4] Akpinar E.K., Energy and Exergy Analyses of Drying of Red Pepper Slices in A Convective Type Dryer, International Communication in Heat And Mass Transfer, 31, p. 1165 (2004).
[5] Ceylan I., Aktas M., Dogan H., Energy and Exergy Analysis of Timber Dryer Assisted Heat Pump, Applied Thermal Engineering, 27, p. 216 (2007).
[6] Aghbashlo M., Kianmehr, M. H., Arabhosseini A., Energy and Exergy Analyses of Thin-Layer Drying of Potato Slices in a Semi-Industrial Continuous Band Dryer, Drying Technology, 26(12), p. 1501 (2008).
[7] Nazghelichi T., Kianmehr M. K., Aghbashlo M., Thermodynamic Analysis of Fluidized Bed Drying of Carrot Cubes, Energy, 35(1), p. 4679 (2010).
[8] Corzo O., Bracho N., Vasquez, A., Pereira, A., Energy and Exergy Analysis of Thin Layer Drying of Coroba Slices, Journal of Food Engineering, 86, p.151 (2008).